2114181777 | 6932103273

ΑρχικήΦίλτρα Νερού Doulton - Επίσημος Διανομέας στην Ελλάδα

Φίλτρα Νερού Doulton - Επίσημος Διανομέας στην Ελλάδα

 
Το κατάστημα neron.gr είναι επίσημος διανομέας προïόντων της Doulton®  -  10 ετής εγγύηση όλων των φίλτρων πάνω και κάτω πάγκου της Doulton -  Μοναδικός κωδικός γνησιότητας για κάθε φίλτρο-  
 

 
 
Γιατί να εμπιστευτείτε τα φίλτρα της Doullton®:  

 

 

    1. Μια Πρωτοπόρος Κληρονομιά 

 

 

 

  • Ολα τα προιόντα Doulton κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Αγγλία από την εταιρεία Fairey Industrial Ceramics Limited, μια από τις πρώτες εταιρείες παγκοσμίως στο τομέα της φίλτρανσης νερού, η οποία διαθέτει εμπειρία εκατοντάδων χρόνων προσφέροντας ήδη από το 1826  σε εκατομμύρια  οικογένειες πεντακάθαρο, υγιεινό και ασφαλές νερό. Μάλιστα υπήρξε πρωτοπόρος στην χρήση της τεχνολογίας κεραμικών φίλτρων για τον καθαρισμό του νερού. 

 

 
    2. Ποιότητα, Καινοτομία, Αξιοπιστία 
 
 
 
  • Κάθε φίλτρο νερού Doulton αντιπροσωπέυει την Ποιότητα, την Καινοτομία και Αξιοπιστία. Όσοι αναζητούν το κατάλληλο σύστημα επεξεργασίας νερού για το σπίτι τους και επιθυμούν το καλύτερο για την οικογένεια τους θα πρέπει να αναζητήσουν οπωσδήποτε την Doulton,  η οποία αποτελεί έναν κατασκευαστή φίλτρων νερού παγκοσμίου  φήμης. Επίσης διαθέτει αρχείο δεδομένων διακοσίων και πλέον ετών, το οποίο αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.  Ωστόσο, η εταιρεία Doulton δεν επαναπαύεται, αλλά αναζητά διαρκώς νέα προιόντα, πρότυπα και  τεχνολογία στο τομέα της φίλτρανσης.

 

 
   3. Ιδιαίτερα αποτελεσματική φίλτρανση 
 
 
 
  • Τα Φίλτρα Νερού Doulton απομακρύνουν αποτελεσματικά μια ευρεία γκάμα ρυπαντών. Συγκεκριμένα, τα Φίλτρα της Doulton διαθέτουν κεραμικό περίβλημα ενώ στο εσωτερικό τους περιέχουν ενεργό φαρμακευτικό άνθρακα. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία και τα υλικά κατασκευής τους αφαιρούν κατά 99, 99% σκόνη, σκουριές, χώματα, ακαθαρσίες, ιζήματα, και άλλα αιωρούμενα σωματίδια, χημικά, βαρέα μέταλλα, βακτήρια, καθώς και άλλες βλαβερές για τον οργανισμό ουσίεςΠαράλληλα βελτιώνουν τη γεύση και την οσμή του νερού της βρύσης. Έτσι, εσείς και η οικογένεια σας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πίνετε υγιεινό, καθαρό, απολαυστικό- απαλλαγμένο από ακαθαρσίες - πόσιμο νερό.     
 
   4. Αντιβακτηριδιακές ιδιότητες/ασήμι
  • Τα περισσότερα φίλτρα νερού Doulton® περιέχουν ασήμι, το οποίο έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, δηλ. εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροβίων και να αποτρέπει την αναγέννηση των βακτηρίων που εγκλωβίζονται στο κεραμικό περίβλημα του φίλτρου. 
 
  
 
 
 
 
   5. Διατηρεί τα μεταλλικά στοιχεία 
 
 
 
 
  • Τα φίλτρα νερού της Doulton® απομακρύνουν τους ρύπους, ενώ διατηρούν όλα τα ωφέλιμα για τον οργανισμό μεταλλικά στοιχεία, που βρίσκονται  στο νερό της βρύσης. 

 

 

 

   6. Γιατί υγιεινό νερό σημαίνει υγιεινή ζωή 

  •  Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται, κατά μέσο όρο, από 60% νερό. Συνεπώς, είναι ζωτικής σημασίας το να παραμένουμε ενυδατωμένοι και να αναπληρώνουμε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας τα επίπεδα του νερού στο σώμα μας προκειμένου να ακολουθούμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Και φυσικά, όσο πιο εύγεστο είναι το νερό που πίνουμε τόσο πιο πολύ θα θέλουμε να το πιούμε. Γιατί το νερό δεν πρέπει να είναι μόνο ανάγκη, αλλά και απόλαυση! 

 

  7. Σκέψου οικολογικά  (Think Green) 
 
  • Τα Κεραμικά Φίλτρα Doulton®  κατασκευάζονται από 100% φυσικά υλικά, όσον αφορά τις πρώτες ύλες, έτσι ώστε να μπορούν εύκολα   να απορριφθούν με έναν φιλικό για το περιβάλλον τρόπο. Εξάλλου, με την αγορά φίλτρων νερού συμβάλλετε στον περιορισμό της χρήσης πλαστικών μπουκαλιών μιας χρήσης, τα οποία συχνά καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής ή στις θάλασσες και τους ωκεανούς του πλανήτη μας.


 
  8. Αυστηρές προδιαγραφές-  σύστημα διαχείρισης ποιότητας  
 
 
 
 
     
  • Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της Doulton® στηρίζεται στις διαδικασίες εσωτερικού και μη ελέγχου που ακολουθούνται επί τη βάσει ενός διεθνούς συστήματος διαχείρισης ποιότητας. Συγκεκριμένα,  διεξάγεται τόσο ετησίως όσο και κατά τακτά χρονικά διαστήματα  ανεξάρτητος έλεγχος ποιότητας αφενός και εργαστηριακή εξέταση αφετέρου από τρίτους.   

 

 
 9. Αναγνωρισμένη Απόδοση/ Κωδικός Γνησιότητας 
 
 
 
  • Τα Φίλτρα νερού Doulton® έχουν πιστοποιηθεί  ότι πληρούν διεθνή πρότυπα ποιότητας ( BS EN ISO 9001), ενώ κατέχουν πιστοποιήσεις από τους διεθνείς οργανισμούς NSF® και WRAS. Κάθε κεραμικό φίλτρο διαθέτει ένα μοναδικό κωδικό που αποδεικνύει ότι πρόκειται για το αυθεντικό φίλτρο της Doulton, ενώ κάθε συσκευή φίλτρου εγγύηση που διασφαλίζει την γνησιότητα του προϊόντος.Μάλιστα στη βάση δεδομένων της Doulton μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας και να ελέγξετε αν το προϊόν σας είναι γνήσιο (candle authentication and product registration). Για αυτό θα πρέπει να προσέξετε να αγοράζετε μόνο από εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους της Doulton και να προσέχετε τις απομιμήσεις.