2114181777 | 6932103273

ΑρχικήΕταιρεία

Εταιρεία

   

   Η εταιρεία μας "ΥΔΩΡΤΕΧΝΙΚΗ ΚΕΜΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ"  (Α.Φ.Μ 102322313, αρμοδιότητας Δ.Ο.Υ Αμαρουσίου και αρ. Γ.Ε.ΜΗ 126761302000) με έδρα στο Μαρούσι, οδός Πεντέλης 27, δραστηριοποιείται στο χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και του φυσικού αερίου εδώ και 20 χρόνια. Η πολύχρονη αυτή εμπερία υπήρξε πολύτιμος οδηγός για το επόμενο μας βήμα και την επέκταση της επιχειρηματικής μας δραστηρίοτητας στον τομέα των συστημάτων φίλτρανσης. Συγκεκριμένα, η επαφή μας με το δίκτυο σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης, τα συστήματα θέρμανσης, καθώς και  τα είδη υγιεινής, τις οικακές συσκευές ή τον ανάλογο επαγγελματικό εξοπλισμό, μας κατέδειξε τα προβλήματα που σχετίζονται με την ποιότητα του νερού. Το νερό που ταξιδεύει μέσα από ένα πεπαλαιωμένο σύστημα ύδρευσης, Προβλήματα που μεταφράζονται σε κόστος για το νοικοκυριό και την επιχείρηση και σε ασθένειες για την υγεία του ανθρώπου. 
   Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός ερευνών για την ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού που διοχετεύεται  μέσω των διαφόρων δικτύων ύδρευσης. Αιτία, μεταξύ άλλων, είναι το  πεπαλαιωμένο σύστημα των σωληνώσεων του δικτύου ύδρευσης, καθώς το νερό που ταξιδεύει μέσα από τις σωληνώσεις μπορεί να περιέχει σκουριά, χώμα, αμίαντο, καθώς και βαρέα μέταλλα. Τα τελευταία συγκαταλέγονται το εξασθενές χρώμιο, ο μόλυβδος και ο υδράργυρος που θεωρούνται άκρως τοξικά και ιδιαίτερα επικίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό.
 
       Αντίθετα, η υπερβολική χλωρίωση έχει απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία των καταναλωτών.  Επίσης, σε πολλούς δήμους που δεν είναι ακόμα συνδεμένοι με το δίκτυο ύδρευσης, το νερό αντλείται από γεωτρήσεις, με αποτέλεσμα το νερό να περιέχει υπερβολικά πολλά άλατα.  Ειδικά στις αγροτικές περιοχές εμφανίζονται συχνά περιπτώσεις μόλυνσης του νερού από ουσίες που χρησιμοποιούνται στη γεωργία και την κτηνοτροφία (λιπάσματα, φυτοφάρμακα). Τέλος, ορισμένα συστατικά του υπεδάφους είναι ραδιενεργά και εκπέμπουν α-, β- ή γ-ακτινοβολία. Η μακροχρόνια κατανάλωση νερού με αυξημένη συγκέντρωση τέτοιων στοιχείων αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης νεοπλασματικών νοσημάτων.
   Όμως το νερό είναι μαζί με το οξυγόνο το πολυτιμότερο αγαθό. Συγκεκριμένα, αποτελεί το κύριο συστατικό του σωματός μας και συμμετέχει . Αρκεί να σκεφτεί κανείς αποτελούμαστε κατά 70% από νερό, ενώ σε κάποια όργανα, όπως ο εγκέφαλος, η περιεκτικότητά του φτάνει το 85%. Αρα, η επαρκής πρόσληψη νερού είναι πολύ σημαντική για την υγεία του ανθρώπου. Διαφορετικά, πονοκεφάλοι, ζαλάδα, μυϊκές κράμπες, αδυναμία συγκέντρωσης είναι μερικά από τα συμπτώματα που μπορεί να παρουσιασθούν. Ομως, εξίσου σημαντική με την έλλειψη νερού είναι και η ποιότητα του νερού για την κατάσταση της υγείας μας. Δεν αρκεί οποιαδήποτε νερό. 
Το  Ν ε ρ - ό ν   είναι   Ζ ω ή  και  για   αυτό  π ρ έ π ε ι   να   είναι  α σ φ α λ έ ς   και   κ α θ α ρ ό   για   όλους   μας! 
      Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία μας συνεργάζεται  τόσο με ελληνικές επιχειρήσεις, όπως οι Veluda με καταγωγή από την Κρήτη, και Energy Water  (σειρά φίλτρων Proteas), με έδρα την Θεσσαλονίκη, όσο και με ξένες εταιρείες παγκοσμίου βεληνεκούς και φήμης, όπως οι αμερικάνικες εταιρείες Pentair, Usa Tech,  KX Technologies® and Filtrex Technologies®  (σειρά φίλτρων MATRIKX® and GREENBLOCK®),  ÖKO (με την γνωστή σειρά μπουκαλιών φιλτραρίσματος για τη NASA), Purolite, Filmtech, την αγγλική εταιρεία Doulton® με τα Αυθεντικά Κεραμικά Φίλτρα, την Dutrion με τις ταμπλέτες απολύμανσεις, και Philips με τις λάμπες υπεριώδους ακτινοβολίας, την ιταλική Acqua Brevetti, την ιαπωνική  Toray Industries Inc,.κ.α. 
 
                
         
       Έτσι, η εταιρεία μας σας προσφέρει αξιόπιστες λύσεις και επώνυμα φίλτρα νερού από μια ευρεία γκάμα προιόντων, από ένα μικρό φίλτρο βρύσης μέχρι μεγάλες μονάδες αφαλάτωσης, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της αγοράς τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Όσον αφορά τα επαγγελματικά φίλτρα νερού, οι προτεινόμενες λύσεις μπορούν να εφαρμοστούν σε όλο το πλήθος των επαγγελματικών χώρων, όπως εταιρίες, καφετέριες, εστιατόρια, ιατρεία, συνεργεία, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, σχολεία και πλήθος λοιπών κατηγοριών, οι οποίες δεν μπορούν να αναφερθούν περιοριστικά.       
      Τα προιόντα μας ελέγχονται και φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας.   
  
                    
                       

 
 
   Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των πελατών μας, δημιουργήσαμε  το ηλεκτρονικό κατάστημα neron.gr,  ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους online 24 ώρες το 24ωρο, αλλά και να ενημερώνονται για όλα τα προϊόντα και τις προσφορές μας.
 
 
 
 
   Τέλος, προτεραιότητα της επιχείρηση μας είναι η άμεση και πλήρης εξυπηρέτηση των πελατών μας με την πώληση ποιοτικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και με την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών (τοποθέτηση φίλτρων κ.λ.π – ανταλλακτικών – εξαρτημάτων και service) από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. 
 
 
     Η τοποθέτηση των προϊόντων μας, όπου αυτή απαιτείται, πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.
 
                 Μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!