2106123073 | 6932103273

ΑρχικήΕταιρεία

Εταιρεία

 
 
    
   Η εταιρεία μας «ΚΕΜΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΥΔΩΡΤΕΧΝΙΚΗ», δραστηριοποιείται στο χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και του φυσικού αερίου εδώ και 20 χρόνια. Η πολύχρονη αυτή εμπερία υπήρξε πολύτιμος οδηγός για το επόμενο μας βήμα και την επέκταση της επιχειρηματικής μας δραστηρίοτητας στον τομέα των συστημάτων φίλτρανσης. Συγκεκριμένα, η επαφή μας με το δίκτυο σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης, τα συστήματα θέρμανσης, καθώς και  τα είδη υγιεινής, τις οικακές συσκευές ή τον ανάλογο επαγγελματικό εξοπλισμό, μας κατέδειξε τα προβλήματα που σχετίζονται με την ποιότητα του νερού. Το νερό που ταξιδεύει μέσα από ένα πεπαλαιωμένο σύστημα ύδρευσης, Προβλήματα που μεταφράζονται σε κόστος για το νοικοκυριό και την επιχείρηση και σε ασθένειες για την υγεία του ανθρώπου.  
   Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός ερευνών για  την ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού που διοχετεύεται  μέσω των διαφόρων δικτύων ύδρευσης. Αιτία, μεταξύ άλλων, είναι το  πεπαλαιωμένο σύστημα των σωληνώσεων του δικτύου ύδρευσης, καθώς το νερό που ταξιδεύει μέσα από τις σωληνώσεις μπορεί να περιέχει σκουριά, χώμα, αμίαντο, καθώς και βαρέα μέταλλα. Στα τελευταία συγκαταλέγονται το εξασθενές χρώμιο, ο μόλυβδος και ο υδράργυρος που θεωρούνται άκρως τοξικά και ιδιαίτερα επικίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό.
 
       Αντίθετα, η υπερβολική χλωρίωση έχει απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία των καταναλωτών.  Επίσης, σε πολλούς δήμους που δεν είναι ακόμα συνδεμένοι με το δίκτυο ύδρευσης, το νερό αντλείται από γεωτρήσεις, με αποτέλεσμα το νερό να περιέχει υπερβολικά πολλά άλατα.  Ειδικά στις αγροτικές περιοχές εμφανίζονται συχνά περιπτώσεις μόλυνσης του νερού από ουσίες που χρησιμοποιούνται στη γεωργία και την κτηνοτροφία (λιπάσματα, φυτοφάρμακα). Τέλος, ορισμένα συστατικά του υπεδάφους είναι ραδιενεργά και εκπέμπουν α-, β- ή γ-ακτινοβολία. Η μακροχρόνια κατανάλωση νερού με αυξημένη συγκέντρωση τέτοιων στοιχείων αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης νεοπλασματικών νοσημάτων.
 
      Όμως, το Ν ε ρ ό είναι Π η γ ή  Ζ ω ή ς και Π ρ έ π ε ι να είναι  Α σ φ α λ έ ς και  Κ α θ α ρ ό!   
 
       Επίσης, είναι προιόν Υ γ ε ί α ς και Ο μ ο ρ φ ι ά ς!
 
 
 
      Επίσης συνεργαζόμαστε με ξένες εταιρείες, παγκοσμίου βεληνεκούς και φήμης, όπως οι  αμερικάνικες εταιρείες KX Technologies® and Filtrex Technologies® με την από κοινού σειρά Φίλτρων MATRIKX® and GREENBLOCK®, τη  γερμανική εταιρεία Brita  με τις Κανάτες Φιλτραρίσματος και τα Μπουκάλια Φιλτραρίσματος, καθώς επίσης και την βρεττανική εταιρεία Royal Doulton®  με τα Γνήσια Κεραμικά Φίλτρα. Μαλιστα διαθέτουμε συστήματα αντίστροφης ώσμωσης με μεβράνες αντίστροφης ώσμωσης που κατασκευάζονται με υλικά της αμερικάνικής εταιρείας FIlmtec και αποσκληρυντές με Αυτόματη Χρονική ή Ογκομετρική Κεφαλή της αμερικάνικης εταιρείας Pentair και δοχείο ρητίνης της αμερικάνικης εταιρείας Purolite 
 
 
                    
          
                                                          
                                                                                
    Έτσι, η εταιρεία μας σας προσφέρει αξιόπιστες λύσεις και επώνυμα φίλτρα νερού από μια ευρεία γκάμα προιόντων, από ένα μικρό φίλτρο βρύσης μέχρι μεγάλες μονάδες αφαλάτωσης, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της αγοράς τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Όσον αφορά τα επαγγελματικά φίλτρα νερού, οι προτεινόμενες λύσεις μπορούν να εφαρμοστούν σε όλο το πλήθος των επαγγελματικών χώρων, όπως εταιρίες, καφετέριες, εστιατόρια, ιατρεία, συνεργεία, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, σχολεία και πλήθος λοιπών κατηγοριών, οι οποίες δεν μπορούν να αναφερθούν περιοριστικά. 
 
      Η τοποθέτηση των προϊόντων μας, όπου αυτή απαιτείται, πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.  
 
 
 
    Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των πελατών μας, δημιουργήσαμε  το ηλεκτρονικό κατάστημα neron.gr,  ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους online 24 ώρες το 24ωρο, αλλά και να ενημερώνονται για όλα τα προϊόντα και τις προσφορές μας.
 
   Τέλος, προτεραιότητα της επιχείρηση μας είναι η άμεση και πλήρης εξυπηρέτηση των πελατών μας με την πώληση ποιοτικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και με την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών (τοποθέτηση φίλτρων κ.λ.π – ανταλλακτικών – εξαρτημάτων και service) από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. 
 
    Μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!
 
      Κ α ι      μ η      ξ ε χ ν ά τ ε     το    Ν ε ρ- ό (ν)   ε ί ν α ι    Ζ ω ή   κ α ι   ε ί ν α ι   Υ π ό θ ε σ η      ό λ ω ν       μ α ς!