2106123073 | 6932103273

ΑρχικήΠολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
 
 • Ο ΠΕΛΑΤΗΣ έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση  μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών (όταν πρόκειται για τέτοια σύμβαση), ή από την παράδοση (όταν πρόκειται για προϊόντα) και μάλιστα όταν είναι πολλά προϊόντα στην ίδια παραγγελία από την παράδοση και του τελευταίου ενώ όταν υπάρχει υποχρέωση παράδοσης προϊόντων σε τακτά διαστήματα από την παράδοση του πρώτου. Η υπαναχώρηση γίνεται υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
 • Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά (στο email μας returns@neron.gr), είναι αναιτιολόγητη και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους. 
 • Για τον έλεγχο του εμπροθέσμου  ως ημερομηνία αποστολής θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής. 
 • Εφόσον ελεγχθεί το προϊόν, η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται με τον ίδιο μέσο με το οποίο είχε γίνει η αρχική είσπραξη. 
 • Να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.
 • Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που επιλέγετε έχει χαμηλότερη τιμή από αυτό που επιστρέφετε, δικαιούστε εκπτωτικό κουπόνι, αξίας ίσης με τη διαφορά που προκύπτει. Επιστροφή χρημάτων για την ανωτέρω περίπτωση δεν πραγματοποιείται.
 • Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
 • Συγκεκριμένα, έχετε την δυνατότητα να το επιστρέψετε με δύο τρόπους :
 1. Παραδίδοντας το/τα στην άριστη αρχική του κατάσταση μαζί με την συσκευασία του και τα τυχόν έντυπα που το συνόδευαν (να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή τοποθετηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, να μην έχει φθορές και να μην έχει αποσφραγισθεί ή παραβιασθεί η συσκευασία ή η ζελατίνη) στο κατάστημα μας, οδός  Πεντέλης αρ. 27, Μαρούσι και προσκομίζοντας την σχετική απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο. Επικοινωνήστε μαζί μας. 
 1. Αποστέλλοντας το/τα με δικά σας έξοδα,το/τα στην άριστη αρχική του κατάσταση μαζί με την συσκευασία του και τα τυχόν έντυπα που το συνόδευαν (να μην έχει φθορές και να μην έχει αποσφραγισθεί ή παραβιασθεί η συσκευασία ή η ζελατίνη) στο κατάστημα μας, οδός  Πεντέλης αρ. 27, Μαρούσι και εσωκλείοντας την σχετική απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο. 
 • Συγκεκριμένα, για να γίνει έγκυρα η παραλαβή από την εταιρία μας, τα στοιχεία αποστολής έχουν ως εξής:
Όνομα Παραλήπτη: "ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΕΜΜΟΣ  ΥΔΩΡΤΕΧΝΙΚΗ'' - neron.gr   
Διεύθυνση: Μαρούσι, οδός  Πεντέλης αρ. 27
Τ.Κ. 15126
τηλ. 210 6123073 και 6932103273. 

 

                                                                                                  ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ 

 •    Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσής μας, διέπονται από το Ελληνικό, Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. 

 

 •    Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθήνας. 
 •    Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.
 •  Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας στο τηλ.: 210 6123073 και 6932103273.